karcolatok toll

Napi hír a sok hasonló közül: Németországban egy 15 éves afgán fiú halálra szúrt egy 15 éves német lányt. Tettéhez képest enyhe ítéletre számíthat, majd adópénzből eltartják néhány évig egy komfortbörtönben, ahol radikalizálódhat. Lányunokám is ennyi idős… Őt és magunkat védve emelem fel szavam: hozzánk egyetlen migránst sem!

karcolatok toll

 Általános megközelítés szerint özönfaj/inváziós faj az olyan állat- vagy növényfaj, amely természetes élőhelyén kívülre véletlenül behurcolva, vagy szándékosan betelepítve képes ott megtelepedni és gyorsan, agresszíven terjedni, homogén állományt képezve veszélyezteti az őshonos életközösségek ökológiai egyensúlyát, csökkenti a biodiverzitást.

karcolatok toll

A mém mibenléte

karcolatok toll

Szeretjük az állatokat, becsüljük, támogatjuk az állatvédőket – de ennyi messze nem elég! Zászlójukra tűzik valahonnan jól pénzelt „civil” szervezetek, hogy állat a galandféreg is, része a természet rendjének, tilos fokhagymával kiűzni vagy gyógyszerrel pusztítani, sőt védelmezni kell, elősegíteni kedvező életfeltételeit. Le a diszkriminációval, kirekesztéssel, élősdi-fóbiával, kijár neki a szolidaritás! Aki irtaná, az biofasiszta! Éljen a biodiverzitás! Élhessen a galandféreg „multikulti” szimbiózisban a bélflóránkkal! Felhívni a figyelmet veszélyeire törvénybe ütköző gyűlöletbeszéd, mutatnak rá a jogvédők. Hogy undorító? Aki ilyennek látja, az maga egy undorító rasszista. Hogy elszívja a táplálékunkat? Jut is, marad is – wir schaffen es!

karcolatok toll

Történetileg kissé bizonytalan, legendaszerű a história, de makacsul tartja magát, hogy az 1200-as években, több keresztes hadjárat kudarca után, Jézus sugallatára, gyermekekből verbuvált keresztes sereget küldtek a Szentföld felszabadítására a muzulmán hatalom alól. Mint a Biblia mondja, szilárd hittel hegyeket lehet megmozgatni, csak hinni kell, és csodát tesz a Megváltó: a tiszta lelkű gyermekek puszta megjelenésére térdre hullanak, keresztet vetnek, megtérnek a pogányok, a ruháikat terítik a Jeruzsálembe diadalmasan bevonuló ifjonti sereg lábai alá, pálmaleveleket lengetve üdvözlik őket, a Boldogságos Szűz boldogan tekint le a mennyek országából, a római pápa lesz az egész világ vallási vezetője!

karcolatok toll

Róma alapítása után 710-ben, Tiberius császár uralkodása alatt, amikor Provincia Judea kormányzója voltam, különös események részese lettem Jeruzsálemben. Rendkívül zavarba ejtő, megdöbbentő, sőt megrendítő élmény ért. Talán furcsa ez tőlem, akiről köztudott, hogy különböző tisztségeimben hideg mérlegelés és Róma érdekeinek könyörtelen képviselete jellemez, és mint cinikus kétkedőt, sem emberi szenvedés, sem az egyszerű tömegek körében gyakori hisztéria megindítani nem szokott. Most mégis annyira a hatása alá kerültem az elmúlt napok történéseinek, hogy feltétlenül rögzíteni akarom gondolataimat. Azt akarom, hogy amiről itt szó van, ne merüljön végleg feledésbe, de tartalmának veszélyes jellege miatt semmiképpen se kerüljön nyilvánosságra idő előtt.